Poliția de Frontieră

UPDATE: Circulație degajată în punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni-Sculeni. Se menține flux continuu în PTF Criva-Mămăliga

UPDATE: Se menține flux continuu și majorat în PTF Criva-Mămăliga, pe sensul de intrare în Ucraina.

Totodată se înregistrează circulație degajată prin punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni-Sculeni.

Reprezentanții Poliției de Frontieră declară că, la această oră, se înregistrează trafic intensiv în punctul de trecere a frontierei Criva-Mămăliga. Aproximativ 50 de mijloace de transport sunt în așteptare la intrarea în Ucraina. Totodată, cei de la frontieră declară că partea română a informat despre unele deficiențe tehnice în PTF Albița

Prin urmare, Poliția de Frontieră reiterează recomandarea către călători de a alege pentru trecerea frontierei de stat și punctele de trecere din proximitate: PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani, care înregistrează valori minime de trafic.

La fel, declară sursa că partea română a informat despre unele deficiențe tehnice în PTF Albița. Astfel pentru a nu aglomera PTF Leușeni-Albița, polițiștii de frontieră recomandă călătorilor să aleagă pentru trecerea frontierei moldo-române PTF Costești-Stânca sau PTF Sculeni-Sculeni.

Totodată, reprezentanții Poliției de Frontieră recomandă călătorilor să se informeze din timp despre situația la frontieră la numărul de telefon +373 22 259 717 (Linia Verde a Poliției de Frontieră).

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

mediu.gov.md

Pe malul râului Tigheci prinde viață o nouă pădure: au fost plantați puieți pe 9 hectare

Pe malul râului Tigheci, în comuna Cania, au fost plantate 9 hectare de puieți în această primăvară. Anunțul a fost făcut într-un comunicat de Ministerul Mediului.

Potrivit instituției, puieții cresc sănătoși și au atins o rată de prindere de peste 80%.

Noua pădure aduce beneficii atât pentru mediu cât și pentru comunitate: aer mai curat, sol protejat și consolidarea malurilor râului Tigheci, reducând riscul de eroziune și contribuind la protejarea resurselor de apă”, a menționat Ministerul Mediului.

Pentru a proteja noua pădure de eventuale incendii de vegetație, în jurul terenului împădurit, silvicultorii au amenajat fâșii mineralizate – zone de sol curățate complet de vegetație și bine prelucrate. „Aceste zone vor servi ca o barieră de protecție, împiedicând focul să se extindă spre puieți în cazul izbucnirii unui incendiu în apropiere”, a precizat ministerul.

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: