„Traficul ar putea fi îngreunat” Precizările MAI pentru 2 iunie, când va avea loc primul examen de bacalaureat
Full Article 1 minutes read

„Traficul ar putea fi îngreunat” Precizările MAI pentru 2 iunie, când va avea loc primul examen de bacalaureat

Până la demararea sesiunii de Bacalaureat 2023 a rămas mai puțin de o săptămână. După cum era programat, primul examen va avea loc pe 2 iunie, a doua zi după summit-ul Comunității Politice Europene. În acest context, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a venit cu recomandări pentru absolvenții de liceu și profesorii implicați în examen.

 

„Întrucât pe 2 iunie traficul va fi ocazional restricționat în legătură cu plecarea oficialilor europeni, pot fi cauzate unele îngreunări ale traficului în zona centrală a municipiul Chișinău. Autoritățile informează liceenii și profesorii, să ia măsuri respective pentru a își planifica din timp deplasarea spre centrele de bacalaureat”, se arată în nota informativă.

***

 

Pe 1 iunie, complexul vitivinicol Castel Mimi din Moldova va găzdui Summitul Comunității Politice Europene. La eveniment sunt așteptați 47 de președinți și șefi de guverne, precum și conducătorii Uniunii Europene. Liderii vor pune în discuție eforturile comune pentru pace, în contextul războiului din Ucraina și al crizelor conexe, apărarea democrației, consolidarea securității energetice și reziliența statelor europene.

 

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: