Tragedie la Cimișlia. Un copil a murit, iar fratele său este la reanimare, din cauza intoxicației cu gaz
Full Article 2 minutes read

Tragedie la Cimișlia. Un copil a murit, iar fratele său este la reanimare, din cauza intoxicației cu gaz

Un copil de 7 ani a murit, iar altul de 10 ani a fost spitalizat, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o instalație alimentată cu gaz. Cazul a avut loc în seara de 13 februarie, într-o gospodărie din localitatea Fetița, raionul Cimișlia.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), cei doi băieți cu vârstele de 10 și 7 ani ani au intrat la ora 20:00 în camera de baie să se spele. Brusc, copiii s-au simțit rău.

Aceștia au fost depistați de părinți în stare inconștientă. Aceștia au apelat la 112, iar ambii minori au fost transportați la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Fiind în stare gravă, minorul în vârstă de 7 ani a decedat la spital. Băiatul în vârstă de 11 ani este, în prezent, în stare satisfăcătoare și se află sub îngrijirea medicilor în secția de reanimare.

Potrivit primelor cercetări, cel mai probabil, copiii s-ar fi intoxicat din cauza monoxidului de carbon emanat de la coloana de gaz, instalată improvizat în baie.

Cazul este cercetat de organele de drept. În acest context, IGSU îndeamnă oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea instalațiilor alimentate cu gaze.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: