Trei companii aeriene din Israel ar putea opera zboruri din și spre Chișinău. Cine sunt
Full Article 2 minutes read

Trei companii aeriene din Israel ar putea opera zboruri din și spre Chișinău. Cine sunt

Trei companii aeriene din Israel ar putea opera, în curând, zboruri din și spre Chișinău. Este vorba de „EI-Al”, „Israir” și „Arkia”, anunță autoritățile. Discuții în acest sens au fost purtate de reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău cu conducerea companiile aeriene israeliene, grație implicării Ambasadei R. Moldova în Israel.

Într-o notă informativă emis, Aeroportul Chișinău precizează că întâlnirea reprezintă un pas important către dezvoltarea și consolidarea legăturilor aeriene dintre Moldova și Israel.

„O colaborare potențială va permite oferirea serviciilor de înaltă calitate, flexibilitate și opțiuni de zbor variate. Lucrăm împreună pentru a facilita călătorii plăcute și confortabile, creând noi oportunități atât pentru turism, cât și pentru mediul de afaceri. Continuăm să dezvoltăm această colaborare și vom oferi detalii suplimentare în curând”.

De menționat că o delegație a Aeroportului a avut pe 27 iunie o întrevedere și cu conducerea companiei ungare Wizz Air. Potrivit reprezentanților Aeroportului, în cadrul întâlnirii s-a discutat, printre altele, despre „buna” conlucrare dintre instituție și operatorul aerian.

Precizăm că Wizz Air a anunțat că, din 14 martie, își suspendă activitatea în Republica Moldova. Reprezentanții companiei aviatice au invocat „motive de securitate”. Recent, autoritățile de la Chișinău au anunțat că sunt în căutarea operatorilor care să opereze zboruri directe din și spre Chișinău la preț bun și în toate colțurile lumii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: