Trei denunțuri împotriva directorului Moldsilva. PAS îl acuză că ar „vinde” funcțiile din cadrul agenției (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Trei denunțuri împotriva directorului Moldsilva. PAS îl acuză că ar „vinde” funcțiile din cadrul agenției (VIDEO)

„Acest lucru nu poate rămâne nepedepsit.” Deputatul PAS, Radu Marian, a depus trei denunțuri împotriva șefului de la Moldsilva, Dumitru Cojocaru. Potrivit deputatului, a recurs la această cale după ce a aflat despre mai multe ilegalități comise de către directorul Moldsilva.

„Astăzi depun trei denunțuri împotriva șefului socialist de la Moldsilva, Dumitru Cojocaru. Primul denunț îl depun la Procuratura Generală, acesta se referă la investigația făcută de ZdG, care arată că acesta obliga în primul tur al alegerilor prezidențiale pădurarii din toată țara să facă liste de persoane care la alegeri vor vota pentru Igor Dodon. Acest lucru nu poate rămâne nepedepsit”, a declarat deputatul în cadrul unei intervenții LIVE, pe o rețea de socializare.

Alte două denunțuri, potrivit lui Marian, sunt unul la procuratură și altul la CNA. Acesta a anunțat că le depune după ce a aflat despre mai multe ilegalități comise de către directorul Moldsilva.

„Surse de încredere ne-au comunicat că imediat ce a ajuns director, a primit sume între 30 000 și 70 000 euro de la directorii de întreprindere, pentru a fi numiți în funcție sau pentru a fi lăsați să lucreze mai departe. Pentru inginerii silvici și șefii de ocoale silvice, Cojocaru a inventat un fel de „atestare”. De la fiecare s-a cerut sume între 1000 și 5000 euro,” a mai spus Radu Marian.

În discursul său, deputatul PAS, în contextul turului doi al alegerilor prezidențiale, s-a adresat și actualului președinte al țării, Igor Dodon, îndemnând-ul să se resemneze că au pierdut.

„Pe această cale, transmitem lui Dodon, socialiștilor și tuturor celor care au de gând să fraudeze alegerile, să renunțe și să se resemneze că au pierdut. Noi vă urmărim fiecare pas, fiecare mișcare, fiecare respirație. Vom folosi toate resursele și informațiile pe care le avem pentru ca dvs. să fiți pedepsiți și să intrați în pământ de rușine. În schimb, noi avem un lucru simplu de făcut! Oameni buni, ieșim masiv la vot și alegem Maia Sandu. Haideți să le arătăm cât suntem de mulți și puternici,” a conchis deputatul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: