Trei deputați PSRM, interogați în dosarul Bahamas. Precizările procurorului general
Full Article 2 minutes read

Trei deputați PSRM, interogați în dosarul Bahamas. Precizările procurorului general

29 de persoane, printre care trei deputați ai Partidului Socialiștilor (Corneliu Furculiță, Vladimir Odnostalco, Vasile Bolea) au fost interogați în dosarul Bahamas. Despre acest lucru a anunțat procurorul general, Alexandr Stoianoglo în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Acest dosar ține de spălare de bani, nu este vorba despre finanțare ilegală. Am cerut opinia Autorității Naționale de Integritate pe acest caz și am acumulat informații. Noi am transmis și o solicitare în Elveția. După ce o vom primi, vom pronunța o decizie”, a declarat Stoianoglo.

Amintim că, pe 3 septembrie, deputații Iurie Reniță și Octavian Țîcu au prezentat niște documente care ar demonstra că mai mulți deputați ai Partidului Socialiștilor ar fi contractat împrumuturi financiare de la compania „Exclusiv Media” (fondată de liderului fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță), fără să indice acești bani în declarațiile de avere și interese personale. Ulterior, banii ar fi fost utilizați pentru finanțarea PSRM.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a formațiunii politice, Irina Astahova, a declarat că declarațiile lui Reniță și Țîcu ar avea legătură cu campania electorală și a dat asigurări că toți deputații formațiunii acționează exclusiv în limitele legii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: