Trupa Vama nu va mai cânta la Chișinău cu ocazia Zilei Independenței: „Vor exista alte ocazii”
Full Article 2 minutes read

Trupa Vama nu va mai cânta la Chișinău cu ocazia Zilei Independenței: „Vor exista alte ocazii”

Trupa Vama din România, care urma să evolueze pe scena din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău (PMAN), în cadrul programului cultural dedicat Zilei Independenței, nu va mai concerta. Potrivit trupei, acest lucru se datorează unor „situații imprevizibile legate de organizare, comunicare și planificare”. Precizările au fost făcute într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ne pare rău să vă anunțăm cǎ din cauza unor situații imprevizibile legate de organizare, comunicare și planificare, Vama nu va mai concerta la Chișinău în data de 28 august 2024 cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Suntem convinși cǎ vor exista alte ocazii în viitorul apropiat”, se arată în mesajul trupei.

NM a solicitat un comentariu referitor la motivul anulării concertului trupei Vama de la Guvern, care este organizatorul evenimentelor dedicate Zilei Independenței. Deocamdată, însă, nu am primit un răspuns.

Amintim că cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, sărbătorită anual pe 27 august, în Chișinău vor avea loc concerte timp de trei zile. În perioada 26-28 august, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui spectacole de excepție cu artiști renumiți, atât locali, cât și internaționali (lista artiștilor care vor evolua – aici).

Trupa Vama ar fi trebuit să urce pe scenă în data de 28 august.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: