Ucraina a doborât încă un bombardier rusesc SU-34. Câte aeronave a pierdut Rusia de la declanșarea invaziei din țara vecină
Full Article 40 second read

Ucraina a doborât încă un bombardier rusesc SU-34. Câte aeronave a pierdut Rusia de la declanșarea invaziei din țara vecină

Militarii ucraineni au distrus în dimineața de 29 februarie un bombardier rusesc Su-34. Informația a fost raportată de comandantul Forțelor Aeriene ucrainene, generalul-locotenent Nicolai Oleșciuk.

Astăzi, 29 februarie, este o dată care cade o dată la patru ani, însă este deja o zi familiară pentru ruși prin pierderea unui alt avion. Mai puține Su-34 pe direcția est”, a scris Oleșciuk pe rețelele de socializare, potrivit Hromadske.

Potrivit armatei ucrainene, de la începutul invaziei la scară largă asupra Ucrainei, în 24 februarie 2022, Rusia a pierdut 341 de avioane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: