Ucraina spune că armata rusă a lovit din nou Odesa: o întreprindere agricolă, ținta atacurilor 
Full Article 40 second read

Ucraina spune că armata rusă a lovit din nou Odesa: o întreprindere agricolă, ținta atacurilor 

Autoritățile ucrainene comunică pe 21 august despre un nou bombardament asupra regiunii Odesa. Președintele Administrației Militare Regionale din Odesa, Serghei Bratciuk, a spus că armata rusă a lansat cinci rachete. Două au fost doborâte. Trei au lovit teritoriul uneia dintre întreprinderile agricole. 

După cum a anunțat Bratciuk pe Telegram, noaptea, trupele ruse au lansat din Marea Neagră cinci rachete de croazieră de tip Calibru. Două dintre acestea au fost doborâte de apărarea aeriană, iar celelalte au lovit teritoriul uneia dintre întreprinderile agricole.

„Victime nu sunt”, a menționat președintele Administrației Militare Regionale din Odesa.

Ministerul rus al Apărării nu a comentat deocamdată atacul asupra regiunii Odesa.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: