„Uite așa începe Dumitru prima zi la Ministerul Economiei”. Alaiba, implicat într-un accident 
Full Article 2 minutes read

„Uite așa începe Dumitru prima zi la Ministerul Economiei”. Alaiba, implicat într-un accident 

Noul ministrul al Economiei Dumitru Alaiba a anunțat că ieri dimineață a avut un accident. Urmare a acestuia, a ajuns la spitalul de urgență. Chiar dacă are mai multe evenimente planificate, oficialul spune că a decis să nu le anuleze. „O să fiu văzut puțin bandajat”, a menționat el, pe o rețea de socializare.

„La 9 dimineața am avut un accident tâmpit de tot. Am ajuns în grija medicilor de la spitalul de urgență, cărora le mulțumesc din suflet pentru ajutor. Sunt foarte bine! Zilele următoare am mai multe evenimente publice planificate. Am decis să nu anulez nimic, dar o să fiu văzut puțin bandajat, lucru care, probabil, va trezi curiozitatea multora. Sper să putem pune asta de o parte și să ne concentrăm pe mesajele pe care vreau să le transmit și pe lucru”, a scris Alaiba, pe Facebook.

„Și uite așa începe Dumitru prima zi la Ministerul Economiei. Ai putea spune, cu dreptul!”, a adăugat el.

Dumitru Alaiba a depus jurământul în calitate de ministru al Economiei pe 18 noiembrie. În cadrul ceremoniei, președinta Maia Sandu a venit cu mai multe recomandări pentru noul numit. Șefa statului consideră că țara nu va fi scoasă din sărăcie, dacă nu vor fi create condiții favorabile pentru dezvoltarea economică. O latură importantă în creșterea economiei ar fi businessul. În acest sens, Maia Sandu i-a sugerează noului ministru al Economiei să întreprindă acțiuni curajoase.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: