Un atlet din Moldova a ocupat locul 7 la Europenele de la München
Full Article 30 second read

Un atlet din Moldova a ocupat locul 7 la Europenele de la München

Atletul moldovean Andrian Mardare a ocupat locul 7 la Campionatul European de la München. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. 

Sportivul, în vârstă de 27 de ani, a înregistrat rezultatul 77,49 metri la proba aruncarea suliței.

Medalia de aur a fost cucerită de germanul Julian Weber (87.66), fiind urmat de cehul Jakub Vadlejch (87.28) și finlandezul Lassi Etelatalo (86.44).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: