Un autocar cu 62 de moldoveni a luat foc pe o autostradă din Franța
Full Article 1 minutes read

Un autocar cu 62 de moldoveni a luat foc pe o autostradă din Franța

Un autocar de pe ruta regulată Portugalia-Moldova, cu 62 de moldoveni la bord, a luat foc pe o autostradă în comuna Bron din Franța. Autoritățile moldovenești declară că nu au fost înregistrate victime.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău menționează că accidentul a avut loc în seara zilei de 25 iulie curent.

Totodată, autoritățile franceze le-au informat pe cele moldovenești că urmare a accidentului, toți cei 62 cetățeni moldoveni aflați la bord nu au avut de suferit.

La fel, Chișinăul a contactat prefectura și filiala Crucii Roșii din regiunea dată pentru a le asigura moldovenilor cazare și obiecte de primă necesitate. Astfel, pasagerii au fost cazați la gimnaziul din localitate.

Totodată, compania de transport care efectua cursa a asigurat un alt autocar, care s-a pornit din România spre Franța pentru a prelua pasagerii spre destinația finală.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: