Un autocar cu 62 de moldoveni a luat foc pe o autostradă din Franța
Full Article 1 minutes read

Un autocar cu 62 de moldoveni a luat foc pe o autostradă din Franța

Un autocar de pe ruta regulată Portugalia-Moldova, cu 62 de moldoveni la bord, a luat foc pe o autostradă în comuna Bron din Franța. Autoritățile moldovenești declară că nu au fost înregistrate victime.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău menționează că accidentul a avut loc în seara zilei de 25 iulie curent.

Totodată, autoritățile franceze le-au informat pe cele moldovenești că urmare a accidentului, toți cei 62 cetățeni moldoveni aflați la bord nu au avut de suferit.

La fel, Chișinăul a contactat prefectura și filiala Crucii Roșii din regiunea dată pentru a le asigura moldovenilor cazare și obiecte de primă necesitate. Astfel, pasagerii au fost cazați la gimnaziul din localitate.

Totodată, compania de transport care efectua cursa a asigurat un alt autocar, care s-a pornit din România spre Franța pentru a prelua pasagerii spre destinația finală.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: