Un băiat de 15 ani, originar din Moldova, a fost lovit mortal de tren în Germania. Familia adună bani pentru înmormântare
Full Article 2 minutes read

Un băiat de 15 ani, originar din Moldova, a fost lovit mortal de tren în Germania. Familia adună bani pentru înmormântare

Tragedie într-o familie de moldoveni, aflată în Germania. Singurul copil, un băiat în vârstă de 15 ani, a murit subit, după ce a fost lovit de tren. Tragedia a avut loc în orașul german Koln. Părinții fac apel la oamenii de bună credință să-i ajute, pentru a putea să-și înmormânteze copilul. Cazul a fost făcut public pe o platformă de donații, pe 14 noiembrie.

„Tonu Igor, fiul nostru iubit de doar 15 ani, a plecat din această lume prea devreme într-un mod tragic, lovit de tren în orașul Koln. O lovitură grea pentru noi, mai ales că e singurul nostru copil și l-am iubit atât de mult. Încă suntem sub șocul acestei pierderi și așteptăm cu disperare informații de la autorități pentru a înțelege cum a putut avea loc această tragedie. În aceste clipe, venim cu o rugăminte către voi, cei cu inimi nobile, pentru a ne oferi sprijinul vostru în această perioadă care ne depășește moral și financiar. Din păcate nu ne descurcăm în aceste momente și suntem nevoiți să cerem ajutor”, spun părinții tânărului decedat.

Potrivit mesajului, fondurile adunate vor fi folosite pentru a acoperi costurile înmormântării adolescentului.

„Din păcate încă nu știm dacă îl vom repatria sau îl vom înmormânta aici, în Germania. Totul depinde de autorități și birocrație. Orice contribuție, fie ea mare sau mică, va fi o binecuvântare pentru noi în aceste vremuri sumbre”, se mai arată în mesaj.

Familia și-a propus să adune 10 mii de euro. Până în prezent, 63 de oameni au donat, în total, aproximativ 1450 de euro.

Dacă îți dorești să ajuți familia, o poți face AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: