Un bărbat a ajuns cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei de la Chișinău: a încercat să fugă și a accidentat 2 automobile
Full Article 2 minutes read

Un bărbat a ajuns cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei de la Chișinău: a încercat să fugă și a accidentat 2 automobile

Un bărbat a ajuns cu automobilul în poarta Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 2 august. Ulterior, mașina bărbatului a fost localizată pe traseul spre Strășeni. La cerințele polițiștilor de a opri, șoferul și-a continuat deplasarea, accidentând încă două mașini. Într-un final, acesta a fost oprit forțat. 

Poliția Republicii Moldova a declarat că în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 06:00, a fost anunțată despre producerea unui accident rutier în capitală, comis prin tamponarea unui mijloc de transport într-un obstacol.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul de la volanul unui Mercedes și-a tamponat mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului.

„Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Strășeni, dar la toate cerințele polițiștilor de a se opri, șoferul și-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două mașini (fără victime). Acesta a fost totuși oprit forțat de angajații poliției, în raionul Strășeni, unde sunt efectuate la moment toate acțiunile procesuale ce se impun”, susțin polițiștii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: