Un bărbat a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei
Full Article 1 minutes read

Un bărbat a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia a avut loc pe 26 iunie, în jurul orei 01:16.

Potrivit Poliției, informația la 112, precum că pe str. Trandafirilor este un cadavru, a parvenit pe 26 iunie, în jurul ore 01:16. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist.

„Ajunși la fața locului,  polițiștii au stabilit că bărbatul, de aproximativ 30-35 ani, s-a aruncat în gol de pe viaduct, iar în urma traumelor a decedat. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a declarat pentru NM ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Conform sursei citate, bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. Poliția anunță că întreprinde toate măsurile pentru identificarea victimei.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: