Un bărbat a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei
Full Article 1 minutes read

Un bărbat a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de pe viaductul din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia a avut loc pe 26 iunie, în jurul orei 01:16.

Potrivit Poliției, informația la 112, precum că pe str. Trandafirilor este un cadavru, a parvenit pe 26 iunie, în jurul ore 01:16. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist.

„Ajunși la fața locului,  polițiștii au stabilit că bărbatul, de aproximativ 30-35 ani, s-a aruncat în gol de pe viaduct, iar în urma traumelor a decedat. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a declarat pentru NM ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Conform sursei citate, bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio. Poliția anunță că întreprinde toate măsurile pentru identificarea victimei.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: