Un bărbat a sunat de 11 ori la Serviciul 112. A spus că la sediul unor instituții de stat se află obiecte explozibile
Full Article 1 minutes read

Un bărbat a sunat de 11 ori la Serviciul 112. A spus că la sediul unor instituții de stat se află obiecte explozibile

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de oamenii legii pentru comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism.

Poliția a fost sesizată pe 10 iunie, în jurul orei 22:50, prin intermediul serviciului 112. Bărbatul a efectuat 11 apeluri și a comunicat că la sediul mai multor instituții de stat se află obiecte explozibile.

La adresele indicate s-au deplasat toate serviciile specializate. În urma verificărilor, specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh” nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile.

La scurt timp, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vina, comunicând că a efectuat apelurile pentru a verifica eficiența și timpul de reacție al serviciilor specializate.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la 2 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: