Un bărbat din Cahul a fost reținut de CNA. Ar fi cerut €350 pentru a ajuta un bărbat să obțină permis de conducere
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Cahul a fost reținut de CNA. Ar fi cerut €350 pentru a ajuta un bărbat să obțină permis de conducere

Un bărbat din Cahul a fost reținut, în seara de 9 martie, de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție. Acesta este bănuit că ar fi promis unei persoane să o ajute să obţină permisul de conducere, categoria B, susţinând că ar avea influenţă asupra unor funcţionari ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Cahul.

Potrivit denunţătorului, bănuitul ar fi cerut și primit de la acesta 350 de euro pentru a-i favoriza susținerea cu succes a probei practice la examenul de calificare auto, categoria B. În cadrul acţiunilor de urmărire penală, banii au fost depistați în automobilul bănuitului.

În după-amiaza zilei de 9 martie bărbatul a fost reţinut de ofițerii DGT Sud a CNA şi plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 2 la 6 ani de detenţie sau amendă penală.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupție, oficiul Sud, conduce urmărirea penală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: