Un bărbat din Catemir, reținut de CNA. Ar fi luat mită pentru a facilita obținerea unui permis de conducere (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Catemir, reținut de CNA. Ar fi luat mită pentru a facilita obținerea unui permis de conducere (FOTO)

Un bărbat din Cantemir a fost reținut, în dimineața de 5 mai, de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui alt bărbat să-l ajute să obţină permisul de conducere, categoria B.

Individul ar fi pretins de la denunțător 800 de euro pentru a-l ajuta să-şi perfecteze actele de conducere de categoria B, susţinând că ar avea influenţă asupra unor funcţionari ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Cahul. Pentru a fortifica probatoriul, ofiterii DGT Sud au descins cu percheziții la domiciliul bănuitului.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, banii au fost depistați la domiciliul bănuitului, într-o carte. De asemenea, oamenii legii au depistat suma de 9140 de euro, proveniența căreia urmează să fie stabilită. Bărbatul a fost reţinut de ofițerii DGT Sud a CNA şi plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 2 la 7 ani de detenţie sau amendă penală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: