Un bărbat din Transnistria este judecat la Odesa pentru acte de terorism
Full Article 40 second read

Un bărbat din Transnistria este judecat la Odesa pentru acte de terorism

Un locuitor al regiunii transnistrene este judecat în Odesa pentru terorism, anunță Maxim Marcenko, șeful administrației militare din Odesa.

Un terorist din Transnistria este judecat la Odesa pentru nimicirea monumentelor istorice și incendierea centrelor de voluntariat. Este încă o dovadă a faptului că rușii fac uz de metode murdare, pentru a destabiliza situația în regiune”, a spus Marcenko.

Despre procesul în care este vizat locuitorul Transnistriei a scris și portalul Anticoruptie.md. Publicația menționează că bărbatul poate fi condamnat la un termen de la 7 la 12 ani de închisoare.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: