Un bărbat din Transnistria este judecat la Odesa pentru acte de terorism
Full Article 40 second read

Un bărbat din Transnistria este judecat la Odesa pentru acte de terorism

Un locuitor al regiunii transnistrene este judecat în Odesa pentru terorism, anunță Maxim Marcenko, șeful administrației militare din Odesa.

Un terorist din Transnistria este judecat la Odesa pentru nimicirea monumentelor istorice și incendierea centrelor de voluntariat. Este încă o dovadă a faptului că rușii fac uz de metode murdare, pentru a destabiliza situația în regiune”, a spus Marcenko.

Despre procesul în care este vizat locuitorul Transnistriei a scris și portalul Anticoruptie.md. Publicația menționează că bărbatul poate fi condamnat la un termen de la 7 la 12 ani de închisoare.


NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: