Un centru de transfuzie a sângelui din Harkov a fost atacat. Locuitorii, îndemnați să rămână în adăposturi 
Full Article 50 second read

Un centru de transfuzie a sângelui din Harkov a fost atacat. Locuitorii, îndemnați să rămână în adăposturi 

Un centru de transfuzie a sângelui din Ucraina a fost atacat în seara zilei de 5 august. Președintele ucrainean a spus că, urmare a bombardamentelor asupra centrului, sunt victime. 

„Bombă aeriană ghidată a Rusiei împotriva unui centru de transfuzie de sânge din Ucraina. În această seară, comunitatea Kupiansk din regiunea Harkov. Sunt morți și răniți. Condoleanțele mele”, a scris președintele ucrainean Vladimir Zelenski pe Telegram, în seara zilei de 5 august. 

Potrivit lui Zelenski, „doar această crimă de război spune totul despre agresiunea rusă”.

În dimineața zilei de 6 august, șeful regiunii Harkov Oleg Sinegubov a cerut locuitorilor să rămână în adăposturi. Presa din Ucraina scrie că au fost auzite explozii.

Partea rusă deocamdată nu a comentat atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: