Un cetățean turc și un moldovean, documentați pentru modificarea ilegală a numărului de înmatriculare a vehiculelor
Full Article 1 minutes read

Un cetățean turc și un moldovean, documentați pentru modificarea ilegală a numărului de înmatriculare a vehiculelor

Un cetățean turc și un moldovean sunt documentați pentru modificarea ilegală a numărului de înmatriculare a vehiculelor conduse, informează Poliția de Frontieră. Incidentele au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, la punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a prezentat un cetățean turc de 53 de ani. Acesta se afla la volanul unui camion încărcat cu mobilă și se îndrepta spre Chişinău. În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au pus la îndoială veridicitatea codului VIN, ștanțat pe șasiul remorcii și imprimat pe certificatul de înmatriculare. La audieri, șoferul a declarat că nu cunoaște nimic despre acest fapt.

Un caz similar a fost înregistrat pe traseul Sculeni – Ungheni, în dreptul localității Petrești. Echipa mobilă din cadrul Poliției de Frontieră a oprit în trafic un autoturism de model BMW, condus de către un locuitor al satului Taxobeni. În urma verificărilor, oamenii legii au observat că numărul caroseriei nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare.

Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite procese-verbale de constatare, iar remorca și automobilul au fost sigilate și indisponibilizate până la finalul anchetei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: