Un copil se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Poliția, recomandări pentru părinți
Full Article 1 minutes read

Un copil se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Poliția, recomandări pentru părinți

Un copil se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit. Cazul a avut loc în sectorul centrul al municipiului Chișinău, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Potrivit polițiștilor, copila ar fi căzut după ce s-a urcat pe pervaz, geamul fiind deschis. Minora s-ar fi sprijinit de plasă, însă aceasta a cedat greutății copilei. În rezultat, fetița a căzut în gol de la etajul opt.

Minora împreună cu mama au fost transportate la spital, iar medicii fac tot posibilul să salveze viața micuței.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Oamenii legii reiterează, în context, și îndeamnă părinții să supravegheze copiii în permanență, în special dacă locuiesc la bloc. Dacă nu sunt lângă copil, chiar și pentru câteva clipe, părinții sunt îndemnați să închidă toate geamurile. La fel, părinții sunt îndemnați să explice minorilor despre acest pericol de la cea mai fragedă vârstă, să nu plaseze mobilierul lângă geamuri, pentru a exclude accesul direct la pervaz și să blocheze ferestrele și mânerele cu utilaje speciale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: