Un deținut și un tânăr, suspectați că ar fi pus la cale o schemă de escrocherie. Prejudiciul se ridică la peste un milion de lei
Full Article 1 minutes read

Un deținut și un tânăr, suspectați că ar fi pus la cale o schemă de escrocherie. Prejudiciul se ridică la peste un milion de lei

Un deținut de 27 de ani și un tânăr de 19 ani, aflat la libertate, sunt suspectați că ar fi pus la cale o schemă de escrocherie. Prin intermediul unui site de anunțuri, aceștia propuneau servicii de reparare a mașinilor, iar apoi prin înșelăciune și abuz de încredere însușeau automobilele. Prejudiciul se ridică la 1 282 352 lei.

Cazul a fost investigat timp de trei luni de către oamenii legii. Ca urmare a perchezițiilor efectuate în mun. Bălți și or. Rîșcani, polițiștii au ridicat un laptop, plăci de înmatriculare care ar fi însușite pe cale ilegală, un pașaport tehnic al unui automobil, care, la fel ar fi fost însușit ilegal, cartușe pentru AK-74 și pentru pistol de model „Glock”.

Cel de-al doilea suspect a fost reținut și plasat în izolatorul de detenție provizorie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal pentru „escrocherie în proporții deosebit de mari”, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 8 la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: