UPDATE Un fotbalist al naționalei Danemarcei, resuscitat în timpul meciului cu Finlanda (FOTO)
Full Article 2 minutes read

UPDATE Un fotbalist al naționalei Danemarcei, resuscitat în timpul meciului cu Finlanda (FOTO)

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Finlanda, care s-a desfășurat pe 12 iunie, în cadrul Campionatului European.

UPDATE (20:44) Într-un comunicat de presă, UEFA a anunțat că fotbalistul danez a fost transferat la spital, iar starea sa este stabilă.

Arbitrul de centru, Anthony Taylor, a trimis echipele la cabine, iar meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost deocamdată suspendat. Totul după ce jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și și-a pierdut cunoștința.

Medicii l-au resuscitat minute în șir chiar pe teren. Ulterior, el a fost transportat pe targă în afara stadionului. Coechiperii lui au făcut un cerc uman și au ținut câteva pânze mari, albe, pentru a-l proteja de ochii publicului.

Totul s-a petrecut după o fază banală în care Eriksen primea o pasă.

***

Christian Eriksen are 29 de ani. El este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. A debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: