Un medic stomatolog din Moldova, care activa în România, ucisă în propriul cabinet. Cadavrul a fost descoperit de soț
Full Article 2 minutes read

Un medic stomatolog din Moldova, care activa în România, ucisă în propriul cabinet. Cadavrul a fost descoperit de soț

O femeie din Republica Moldova, medic stomatolog, a fost omorâtă în propriul său cabinet din Brăila, România. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului. Crima a avut loc pe 16 iulie. 

Femeia, în vârstă de 41 de ani, avea un cabinet stomatologic în Brăila, unde-şi desfăşura activitatea. Aseară a stârnit îngrijorare în rândul familiei, după ce nu a mai ajuns acasă. Soțul ei s-a dus imediat la cabinet, moment în care şi-a găsit soţia fără suflare, cu multiple lovituri de cuţit, scena crimei fiind de-a dreptul şocantă. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sunat la salvare.

La faţa locului, echipa de criminalistică a adunat indicii şi probe, care să îi îndrume spre identificarea autorului. Mai mulţi martori au fost audiaţi pentru a găsi un suspect, însă momentan nu ştie nimeni cine ar fi putut să-i pună capăt zilelor.

Publicația Observatorul scrie că tragicul incident scoate în evidență o problemă majoră şi anume securitatea și protecția, atât a personalului medical, cât şi a pacienţilor din toate unităţile de sănătate din România. Ancheta poliţiei continuă pentru a-l găsi pe criminal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: