Un membru al Partidului „ȘOR” a fost reținut pentru 72 de ore. Poliția a ridicat pachete cu posibile urme de droguri
Full Article 40 second read

Un membru al Partidului „ȘOR” a fost reținut pentru 72 de ore. Poliția a ridicat pachete cu posibile urme de droguri

Ca urmare a efectuării percheziţiilor din dimineața de 15 martie, bărbatul de 40 de ani, membru al Partidului „ȘOR”, a fost reținut pentru 72 de ore. 

De la domiciliul acestuia polițiștii au ridicat zeci de pachete de tip zip-lock cu posibile urme de droguri, unul cu substanță albă de tip PVP, 25 de telefoane mobile, inclusiv telefonul suspectului cu dovezi privind  realizarea drogurilor, un baston telescopic, 1600 de lei și o bicicletă care este corp delict pe un alt dosar.

Poliția nu a dezvăluit identitatea bănuitului. Partidul „ȘOR” nu a comentat deocamdată informația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: