Un moldovean din Bender a încercat să treacă frontiera cu peste 1500 de pastile psihotrope
Full Article 1 minutes read

Un moldovean din Bender a încercat să treacă frontiera cu peste 1500 de pastile psihotrope

Un bărbat din Republica Moldova a încercat să traverseze frontiera cu 20 de pachete de medicamente din categoria substanțelor psihotrope și narcotice. Incidentul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei „Tudora”, pe direcția ieșire din Republica Moldova, informează Poliția de Frontieră pe 12 februarie.

Oamenii legii au verificat un autovehicul cu remorcă KRONE, înregistrat pe numele unei companii de transport național.

La volanul mijlocului de transport  a fost legitimat un moldovean de 57 de ani, originar din or. Bender. În cabina-dormitor, angajații Poliției de Frontieră au identificat o cutie cu 20 de pachete de pastile în asortiment, de origine germană, fără acte de proveniență și prescripție medicală. Toate pastilele sunt din categoria substanțelor psihotrope și narcotice.

În cadrul audierilor, bărbatul a declarat că nu știa ce este în cutie, întrucât coletul i-a fost transmis de către un alt șofer, care l-a rugat să îl transporteze la locul destinației.

Medicamentele au fost ridicate și transmise spre expertiză, iar șoferul și-a continuat drumul, după ce i-a fost întocmit un proces verbal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: