Un polițist a decedat în urma unui accident rutier, la Basarabeasca. Avea 26 de ani 
Full Article 40 second read

Un polițist a decedat în urma unui accident rutier, la Basarabeasca. Avea 26 de ani 

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Basarabeasca și-a pierdut viața într-un accident rutier. Despre decesul polițistului, în vârstă de 26 de ani, au anunțat reprezentanții Poliției Republicii Moldova. 

Se menționează că polițistul, Samoil Vladislav, era ofițer de sector la Inspectoratul de Poliție Basarabeasca.

„Colegul nostru a decedat într-un accident rutier produs, aseară, în apropierea satului Iordanovca din raionul Basarabeasca, la doar 26 de ani. Acesta era pasager în mașina implicată în accident. Întreaga echipă a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate”, se arată într-un mesaj al Poliției Republicii Moldova.

De menționat că polițistul și-a început activitatea profesională în anul 2020.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: