Un polițist ar fi promis unei femei că o scapă de dosar penal, în schimbul a 2500 euro
Full Article 50 second read

Un polițist ar fi promis unei femei că o scapă de dosar penal, în schimbul a 2500 euro

Un ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției a fost reținut, astăzi, într-un dosar de trafic de influență. Polițistul este bănuit că ar fi acceptat 2500 de euro de la o femeie pentru a influența mușamalizarea unei cauze în care aceasta ar fi avut statut de bănuită.

Polițistul ar fi promis că poate influența persoane publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani, precum și procurori, care gestionează cauza, să o scoată pe femeie de sub urmărire penală.

Omul legii ar fi pretins și primit suma de 2500 de euro în schimbul influențării persoanelor responsabile.

Astăzi, ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții în automobilul personal şi la domiciliul bănuitului, de unde au fost ridicate mijloace financiare și purtători de informație.

În urma acțiunilor de urmărire penală, ofițerul de poliție a fost reținut și plasat în izolator pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: