Un polițist ar fi promis unei femei că o scapă de dosar penal, în schimbul a 2500 euro
Full Article 50 second read

Un polițist ar fi promis unei femei că o scapă de dosar penal, în schimbul a 2500 euro

Un ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției a fost reținut, astăzi, într-un dosar de trafic de influență. Polițistul este bănuit că ar fi acceptat 2500 de euro de la o femeie pentru a influența mușamalizarea unei cauze în care aceasta ar fi avut statut de bănuită.

Polițistul ar fi promis că poate influența persoane publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani, precum și procurori, care gestionează cauza, să o scoată pe femeie de sub urmărire penală.

Omul legii ar fi pretins și primit suma de 2500 de euro în schimbul influențării persoanelor responsabile.

Astăzi, ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții în automobilul personal şi la domiciliul bănuitului, de unde au fost ridicate mijloace financiare și purtători de informație.

În urma acțiunilor de urmărire penală, ofițerul de poliție a fost reținut și plasat în izolator pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: