Un polițist de patrulare a accidentat mortal o femeie și a părăsit locul coliziunii (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un polițist de patrulare a accidentat mortal o femeie și a părăsit locul coliziunii (FOTO)

O femeie de 36 de ani a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în noaptea de 13 ianuarie, pe strada Socoleni din capitală. La volanul mașinii se afla un polițist de patrulare de 25 de ani. Acesta a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil.

Coliziunea s-a produs în jurul orei 21:30, pe strada Socoleni din capitală, iar conducătorul auto a părăsit locul comiterii acestuia.

Angajații care au ieșit la fața locului pentru a documenta accidentul au stabilit în baza plăcuței cu numărul de înmatriculare, care a rămas pe carosabil, proprietarul mașinii.

La scurt timp, mașina a fost depistată pe strada Podgorenilor, conducătorul auto fiind în mijlocul de transport împreună cu soția sa.

La volanul automobilului personal se afla un angajat al INSP, în vârstă de 25 de ani, în afara orelor de serviciu.

În urma loviturii, pietonul care traversa strada regulamentar, o femeie de 36 de ani, a decedat.

Polițistul de patrulare, care se face vinovat de producerea accidentului, urmează să fie testat alcoolscopic și reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În această seară, în jurul orei 21:30, am fost anunțați despre producerea unui accident rutier, în care a fost lovit un…

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: