Un tânăr de 18 ani s-ar fi împușcat dintr-o armă de vânătoare în raionul Călărași (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un tânăr de 18 ani s-ar fi împușcat dintr-o armă de vânătoare în raionul Călărași (FOTO)

Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în raionul Călărași. Descoperirea a fost făcută în după-amiaza de 22 iunie, într-o gospodărie țărănească unde lucra victima. Băiatul ar fi murit împușcat dintr-o armă de vânătoare. Din primele informații, tânărul s-ar fi sinucis.

Tragedia s-a produs într-o gospodărie țărănească situată pe traseul R-1, la intersecție cu satul Pitușca.

Potrivit ofițerului de presă al IP Călărași Cristina Vicol, arma de vânătoare era deținută ilegal de către proprietarul casei. În acea dimineață, bărbatul de 45 de ani, căruia îi aparținea arma, a plecat la muncă cu un grup de persoane, pentru a aduna recolta.

Ulterior, muncitorii s-au opri pentru a lua prînzul, iar stăpânul a plecat la o stație PECO, pentru a aduce motorină pentru tehnica agricolă. În jurul orei 14:40, bărbatul a trecut pe la gospodăria țărănească, pentru a lua niște lucruri. La intrarea în cameră, acesta a găsit tânărul însângerat.

Din primele informații, în momentul în care s-a produs tragedia, victima se afla singură. Oamenii legii au constatat că acesta s-a împușcat în regiunea feței.

De la fața locului, polițiștii au ridicat arma de vînătoare cu țeava lisă, un tub de cartuș ce se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16mm, depistate în odaie.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


Un tânăr de 18 ani s-ar fi împușcat dintr-o armă de vânătoare în raionul Călărași (FOTO)

Politia RM

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: