Un tânăr, internat la tratament forțat la Spitalul de psihiatrie din Bălți, a fugit din instituție: a fost găsit pe un traseu 
Full Article 1 minutes read

Un tânăr, internat la tratament forțat la Spitalul de psihiatrie din Bălți, a fugit din instituție: a fost găsit pe un traseu 

În seara zilei de 6 noiembrie, un tânăr în vârstă de 19 ani a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Bălți. Acesta era internat în instituție de mai mulți ani, la un tratament forțat după ce a comis un omor în Soroca. După câteva ore de căutări, tânărul a fost găsit, pe un traseu, la câțiva kilometri de spital. 

Pe 6 noiembrie, la ora 22:12, oamenii legii au anunțat că o persoană „a fugit acum 3 ore din Spitalul de psihiatrie din Bălți”.

Tânărul are 19 ani și se afla internat din 2021 la tratament forțat, după ce a comis un omor în Soroca”, comunicau oamenii legii. Aceștia au cerut și ajutorul cetățenilor.

La ora 23:46, polițiștii au anunțat că tânărul a fost localizat în satul Elizaveta din mun. Bălți și întors în instituția medicală.

Acesta se deplasa pe traseu, singur, la câțiva kilometri de spital„, menționat polițiștii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: