Una dintre arhiepiscopiile României primește pomelnice prin PayPal. Numele pentru pomenire sunt incluse în secțiunea „Add Note”
Full Article 2 minutes read

Una dintre arhiepiscopiile României primește pomelnice prin PayPal. Numele pentru pomenire sunt incluse în secțiunea „Add Note”

Arhiepiscopia Tomisului a transmis enoriașilor, printr-un mesaj publicat pe Facebook duminică, la miezul nopții, că primește pomelnice și prin intermediul PayPal și a publicat link-ul unde se poate dona online, informează portalul g4media.ro pe 17 octombrie.

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor.

Accesând link-ul, enoriașii sunt întâmpinați de mesajul ”Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a lansat joi atacuri dure la adresa campaniei de vaccinare și le-a transmis credincioșilor să nu accepte presupusa obligativitate a vaccinării, deși nu există o astfel de prevedere în legislația din România.

Într-o emisiune la Radio Dobrogea, post al Arhiepiscopiei, Eugen Tănăsescu, realizatorul emisiunii și purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei a declarat: „Din ce în ce mai mulți oameni se sperie că ce vor face, pentru că tot aud la știri că se va interzice celor nevaccinați să se ducă în stânga dreapta la spital, la alimentară, la mall, la școală, mai știu eu pe unde. Nu avem nicio decizie în sensul ăsta până acum”.

ÎPS Teodosie a lansat în acel moment un apel la mobilizare împotriva presupusei obligativități de vaccinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: