Unul dintre deținuții care au evadat ieri la Hîncești a fost găsit. Poliția, în căutarea celui de-al doilea tânăr 
Full Article 1 minutes read

Unul dintre deținuții care au evadat ieri la Hîncești a fost găsit. Poliția, în căutarea celui de-al doilea tânăr 

Angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești, cu ajutorul carabinierilor, l-au găsit pe unul din deținuții evadați ieri de pe teritoriul Judecătoriei raionului Hîncești. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a menționat că în urma raziilor a fost găsit unul din cei evadați – Solomențev Alexei.

„Polițiștii desfășoară căutări întru depistarea celuilalt făptaș”, a menționat Vicol.

Amintim că ieri, doi tineri au evadat de pe teritoriul Judecătoriei raionului Hîncești. Unul din ei fusese anterior condamnat de prima instanță pentru jaf, iar cel de-al doilea aștepta decizia primei instanțe, fiind cercetat penal pentru furt.

Ambii au fost preluați de la Penitenciarul nr.13, acolo unde se aflau în detenție.

La moment, cel de-al doilea deținut căutat de oamenii legii este Pascari Alexei, în vârstă de 17 ani.

Reprezentanții Poliției din Hâncești au menționat ieri că Pascari Alexei era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare neagră, maiou de culoare albă și ghete – negre.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: