„Vă îndemnăm să vă păstrați calmul”. Mascații de la Fulger au ieșit din nou în teren, pentru exerciții tactice
Full Article 1 minutes read

„Vă îndemnăm să vă păstrați calmul”. Mascații de la Fulger au ieșit din nou în teren, pentru exerciții tactice

Pe 8 februarie, mascații de la „Fulger” desfășoară exerciții în teren – în partea de sud a Moldovei. Exercițiile fac parte din planul instituției și sunt organizate periodic. Precizările au fost făcute de Poliția Republicii Moldova, care a îndemnat populația să se informeze din surse oficiale pentru a nu răspândi informații eronate cu privire la activitatea în teren a mascaților de la „Fulger”. 

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” desfășoară, începând cu ora 8, exerciții tactice în sudul țării.

Poliția a menționat că aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic în vederea perfecționării abilitaților de intervenție ale mascaților.

Vă îndemnăm să vă păstrați calmul și să vă informați doar din surse oficiale pentru a nu răspândi informații eronate în spațiul public”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Asemenea exerciții au avut loc și anterior în mai multe localități din țară: la Chișinău, Cahul și Comrat, inclusiv în partea de nord a țării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: