„Păstrați calmul”. Mascații de la Fulger, în teren: astăzi vor fi la nordul Moldovei 
Full Article 50 second read

„Păstrați calmul”. Mascații de la Fulger, în teren: astăzi vor fi la nordul Moldovei 

Brigada „Fulger” se va afla astăzi în nordul Republicii Moldova. Unitatea va efectua exerciții tactice de antrenament pentru a-și evalua abilitățile de identificare, neutralizare şi reţinere a infractorilor, precum şi stabilirea cazurilor de încălcare a ordinii şi securităţii publice.

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova nu au menționat locația exactă a antrenamentelor unității, însă au ținut să menționeze că astfel de procese sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției.

Acțiunile au ca scop menținerea gradului înalt al capacității operaționale a structurilor de intervenție, perfecționarea deprinderilor practice, inclusiv prin antrenarea în acțiuni de mânuire a tehnicii din dotare, comunică oamenii legii.

„Menționăm că exercițiul nu are legătură cu situația de securitate din regiune. Vă îndemnăm să vă păstrați calmul și să vă informați doar din surse sigure”, au conchis reprezentanții Poliției.

Menționăm că anterior, Brigada „Fulger” a desfășurat exerciții la Cahul și Comrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: