Vă plac troleibuzele și autobuzele din Chișinău? În stațiile de așteptare și în transportul public se va desfășura un sondaj
Full Article 40 second read

Vă plac troleibuzele și autobuzele din Chișinău? În stațiile de așteptare și în transportul public se va desfășura un sondaj

În perioada 12 ianuarie-20 februarie 2022, în capitală, va fi realizat un studiu sociologic privind preferințele de utilizare a transportului public municipal.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, sondajul este realizat de compania de cercetări sociologice „Fondul Opiniei Publice”, la solicitarea Direcției generale transport public și căi de comunicație și are drept scop îmbunătățirea serviciilor de transport public.

Solicitarea opiniilor călătorilor privind serviciile prestate, necesitățile și preferințele acestora, se va face în timpul călătoriei și la stațiile de așteptare, de către persoane contractate de compania de cercetare. Operatorii vor prezenta legitimația, conform modelului de mai jos.

Chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt îndemnați să dea dovadă de receptivitate și deschidere, participând activ la cercetare, pentru a contribui la îmbunătățirea serviciilor municipale de transport.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: