„Vă rog să ne lăsați să lucrăm pe noi, cei care nu suntem implicați în campanie”. Mesajul lui Ceban pentru angajații municipalității
Full Article 2 minutes read

„Vă rog să ne lăsați să lucrăm pe noi, cei care nu suntem implicați în campanie”. Mesajul lui Ceban pentru angajații municipalității

Primarul mun. Chișinău Ion Ceban a îndemnat funcționarii, inclusiv șefii instituțiilor municipale, să se abțină de la promovarea anumitor partide în cadrul campaniei electorale. În debutul ședinței Primăriei din 14 iunie, edilul a menționat că că unele „subiecte și probleme” din capitală sunt politizate.

„Suntem în plină campanie electorală și vedem diverse mesaje – unele care ne plac, altele care nu ne plac. Noi continuăm să ne facem munca. Mesajul meu este astăzi către toți administratorii de instituții municipale. Nu am de gând să vorbesc cu fiecare dintre dumneavoastră, spun azi public către toți: toți candidații la alegeri pot veni astăzi să facă campanie electorală, să vorbească cu oamenii. Rog să se țină cont de orele de muncă și să nu se împiedice munca. În rest, nu am nimic împotrivă – oamenii sunt maturi și pot singuri înțelege. Nu am împiedicat acest lucru și nu am de gând să o fac”, a declarat Ceban.

Primarul capitalei a îndemnat concurenții electorali să îi lase să lucreze pe cei care nu sunt implicați în campania electorală: „Rog șefii de instituții, dacă nu sunt incluși pe listele unor partide, să nu facă propagandă în folosul unuia sau altui partid. Organizați procesul astfel încât toți care vor să vorbească oamenilor – să o facă, dar personal nu vă implicați în acest alegeri, făcând publicitate unuia sau altui partid. Vin cu un apel către toți candidații: vrând să arătați bine în fața oamenilor, nu faceți decât să le faceți, uneori, rău proceselor. Și vă rog să ne lăsați să lucrăm pe noi, cei care nu suntem implicați în campanie, dar ne facem munca de zi cu zi”.

Ion Ceban a mai spus că a sesizat că unele „subiecte și probleme” sunt politizate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: