Vacanță cu sfârșit tragic în Turcia. Un moldovean s-a înecat în piscina hotelului în care era cazat
Full Article 2 minutes read

Vacanță cu sfârșit tragic în Turcia. Un moldovean s-a înecat în piscina hotelului în care era cazat

Vacanță cu sfârșit tragic! Un moldovean, în vârstă de 53 de ani, a decedat după ce s-ar fi înecată în piscina hotelului din Antalya, Turcia, unde era cazat. Echipajele de prim ajutor chemate la fața locului l-au dus pe bărbat la spital, pentru a i se acorda asistența medicală necesară. Potrivit presei turce, bărbatul nu a mai putut fi salvat și a decedat pe patul de spital.  

Potrivit SABAH, incidentul a avut loc într-un hotel din cartierul Mahmutlar. Victima, pe nume Pavel Dragancea, în vârstă de 53 de ani era originar din Republica Moldova.

Presa turcă scrie că victima a dat semne de înec, la scurtă vreme după ce a intrat în piscina hotelului la care era cazat. În ajutor u-au sărit ceilalți turiști, care l-au scos pe moldovean din bazinul cu apă.

La fața locului au fost solicitate serviciile de urgență, precum și jandarmeria. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a decedat la scurtă vreme.

„Victima nu a putut fi salvată în ciuda tuturor eforturilor medicilor”, scrie sursa citată.

„Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. A plecat un om demn de exemplu, iubitul nostru tată, soț, fiu, bunic, frate, prieten, cumătru – Pavel Dragancea.
Dar va rămâne o stea călăuzitoare pentru toți cei care ne amintim de el, îl iubim și îl onorăm. Știm că există multe persoane care îl iubeau și nu îl vor putea uita. Astfel joi, 11.07.2022, la ora 10:00, va fi petrecut pe ultimul drum. Doritorii pot să se apropie acasă”, a scris fiica moldoveanului pe pagina sa de Facebook.

Potrivit SABAH, jandarmeria din Turcia a demarat o anchetă în acest caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: