Vacanță prelungită pentru elevii din Chișinău, Bălți și Găgăuzia. Recomandarea CNESP (DOC)
Full Article 1 minutes read

Vacanță prelungită pentru elevii din Chișinău, Bălți și Găgăuzia. Recomandarea CNESP (DOC)

Vacanța elevilor ar putea fi prelungită până pe 7 noiembrie în municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă roșu. Recomandarea a fost făcută de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP).

„Se recomandă Ministerului Educației și Cercetării examinarea posibilității extinderii vacanței de toamnă 2021 pentru elevii din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal până la 7 noiembrie în teritoriile, în unitățile administrativ-teritoriale (UAT) de nivel întâi, UAT de nivelul al doilea: municipiile Chișinău și Bălți și UAT ale unității teritoriale autonome Găgăuzia, în care este stabilit pragul de alertă roșu”, se arată în document.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită până la 9 zile, în perioada 23 octombrie – 31 octombrie 2021. Elevii din învățământul primar, gimnazial şi liceal vor trebui să recupereze cele două zile suplimentare de vacanță, impuse de Ministerul Educației și Cercetării. O indicație în acest sens a fost inclusă în documentul semnat, pe 15 octombrie, de ministrul Anatolie Topală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: