Vacanța de toamnă a elevilor va fi prelungită (DOC)
Full Article 1 minutes read

Vacanța de toamnă a elevilor va fi prelungită (DOC)

Vacanța de toamnă a elevilor din instituțiile de învățământ primar, gimnazial şi liceal, va fi prelungită. Decizia a fost luată de Ministerul Educației și Cercetării, pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19. Ordinul a fost semnat de către ministrul Anatolie Topală. Astfel, vacanța va dura 9 zile, în perioada 23.10.2021 – 31.10.2021.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării atenționează conducătorii instituțiilor de învățământ general publice şi private să stabilească, în perioada vacanței de toamnă, un regim flexibil sau special de muncă, cu atragerea la serviciu doar a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituțiilor. Angajații, ai căror prezență nu este obligatorie în instituția de învățământ, își vor desfășura activitățile la distanță.

În perioada vacanţei de toamnă, în instituţiile de învăţământ primar, gimnazial, liceal şi extraşcolar publice și private nu se vor desfăşura activităţi cu prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice.

Ministerul recomandă cadrelor didactice să reamintească elevilor măsurile de siguranță rutieră și de protecție a vieții pe care să le respecte în timpul vacanței de toamnă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: