Vicepreședintele parlamentului, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

Vicepreședintele parlamentului, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a fost testat pozitiv cu COVID-19

Vicepreședintele parlamentului, deputatul socialist Vlad Bătrîncea, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Irina Astahova, purtătoarea de cuvânt a PSRM.

”Vlad Bătrîncea a fost confirmat cu Covid-19, când va ieși din spital va spune singur mai multe detalii. Nu știm deocamdată în ce stare se află”, a declarat Irina Astahova pentru TV8.

NM a încercat să obțină un comentariu de la Irina Astahova, însă aceasta nu ne-a răspuns la mesaj.

Amintim că Vlad Bătrîncea a fost văzut ultima oară în spațiul public acum 10 zile, la lansarea în campania electorală a lui Igor Dodon. Evenimentul a avut loc la data de 2 octombrie.

Vlad Bătrîncea nu este primul deputat testat pozitiv cu COVID-19. Anterior, s-au infectat Arina Spătaru (Platforma DA), Ruxanda Glavan (Pro Moldova), Igor Himici și Vladimir Vitiuc (Partidul „ȘOR”), Vladimir Mizdrenco (PSRM) și Vladimir Nichiforciuc (PDM).

Deputaţii nu s-au întrunit în ședințe plenare de circa o lună. Potrivit regulamentului parlamentului, Biroul Permanent se convoacă la cererea preşedintelui legislativului sau a cel puţin o treime dintre membrii săi. Biroul propune Parlamentului data convocării şedinţelor plenare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: