(VIDEO) A lovit un copac, apoi o bătrână și a intrat cu mașina într-un magazin. Accident teribil la Chițcani
Full Article 40 second read

(VIDEO) A lovit un copac, apoi o bătrână și a intrat cu mașina într-un magazin. Accident teribil la Chițcani

Un grav accident rutier s-a produs pe 14 martie în localitatea Chițcani din raionul Căușeni. O bătrână a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un automobil. 

Un automobil de model Mazda, la volanul căruia se afla un bărbat de 72 de ani, a încercat să ocolească o groapă, dar a provcat un accident rutier. O mașină de model Rover, care venea din spate și era condusă de o tânără de 22 de ani, a încercat să evite coliziunea și a lovit un copac, apoi o bătână și a intrat într-un magazin.

În urma impactului, victima de 78 de ani a fost internată în secția de terapie intensivă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: