VIDEO Aduceau mașini în Moldova după ce le furau din alte țări. Percheziții în localitățile din țară 
Full Article 40 second read

VIDEO Aduceau mașini în Moldova după ce le furau din alte țări. Percheziții în localitățile din țară 

Ofițerii Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au pus în executare mandate de percheziții în municipiul Chișinău și în afară, într-un dosar de contrabandă cu mijloace de transport.

În rezultatul acțiunilor au fost depistate două mijloace de transport de model „Toyota Rav4” și „Nissan Qashqai”, introduse prin contrabandă în Republica Moldova. Anterior, automobilele au fost furate din alte țări, comunică Serviciul Vamal.

Mijloacele de transport au fost ridicate, iar la moment urmărirea penală continuă pentru cercetarea tuturor aspectelor infracțiunii investigate și identificarea tuturor persoanelor implicate.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: