VIDEO „Aduceți reprezentantul Air Moldova”. Scandal la Aeroport după anularea mai multor curse aeriene
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Aduceți reprezentantul Air Moldova”. Scandal la Aeroport după anularea mai multor curse aeriene

Scandal la Aeroportul Internațional Chișinău. Câteva zeci de oameni și-au manifestat nemulțumirea în legătură cu faptul că, în ultimele zile, compania Air Moldova a anulat numeroase curse aeriene. 

Pe 27 aprilie, pe rețelele de socializare au apărut imagini video, de la aeroport, care arată zeci de persoane protestând față de multiplele zboruri anulate, în ultima perioadă de Air Moldova.

„Rușine” și „Hoții”, au scandat oamenii. Totodată, în discuție cu un angajat al Aeroportului, manifestanții au cerut să le fie adus un reprezentant al Air Moldova.

„Aduceți reprezentantul Air Moldova”, a spus o femeie.

Precizăm că în urmă cu puțin timp, Air Moldova a anunțat despre anularea a trei zboruri planificate pentru 28 aprilie. Este vorba despre cursele Tel Aviv-Chișinău, Tblisi-Chișinău și Istanbul-Chișinău.

Totodată, în dimineața zilei de 27 aprilie, Air Moldova a anunțat despre anularea două zboruri care urmau a fi operate azi. Este vorba despre cursa Chișinău-Praga și Praga-Chișinău.

De menționat că în ajun, potrivit panoului de la Aeroport a fost anulată cursa Chișinău-Verona, planificată pe 27 aprilie la ora 06:30, precum și cursa Verona-Chișinău, preconizată pentru 27 aprilie, ora 11:50. În același timp, Air Moldova a anulat zborul Tel Aviv-Chișinău. Acesta era planificat pe 27 aprilie, la ora 02:40.

Air Moldova a anulat 3 zboruri și pe 26 aprilie. Era vorba despre cursele Baku-Chișinău, Bologna-Chișinău și Chișinău-Bologna.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: