VIDEO Apartament transformat în laborator de cultivare a plantelor de canabis
Full Article 1 minutes read

VIDEO Apartament transformat în laborator de cultivare a plantelor de canabis

Au amenajat într-un apartament un adevărat laborator pentru cultivarea și prelucrarea plantelor de canabis. Trei persoane, cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani, au fost reținute de oamenii legii, anunță poliția, vineri, 24 ianuarie. 

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistate plante de cânepă uscate, pregătite pentru prelucrare, mai multe pungi cu marijuana, obiecte destinate producerii, prelucrării și consumului drogurilor.

Astfel,  polițiștii au ridicat de la domiciliul unui membru o cantitate de aproximativ 0,5 kg de marijuana, iar la domiciliul unei alte persoane peste 150 de pastile psihotrope de tip Subutex și Alprazolam aduse pe cale de contrabanda din Franța.

Drogurile erau vândute cu 100-150 lei per gram,  iar o pastila de Subutex cu 800-1000 lei. Astfel, dacă aceștia își realizau scopul criminal urmau să obțină un venit de aproximativ 200 000 lei.

Persoanele au fost reținute preventiv pentru 72 ore, iar procurorii urmează să solicite plasarea acestora în arest pentru 30 de zile.

În cazul în care le va fi demonstrată vina, aceștia riscă între 7 și 15 ani închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: