(VIDEO) Au furat o sculptură din bronz de pe o aleea pietonală din Chișinău. Doi tineri, căutați de oamenii legii
Full Article 50 second read

(VIDEO) Au furat o sculptură din bronz de pe o aleea pietonală din Chișinău. Doi tineri, căutați de oamenii legii

Doi tineri, care ar fi furat un element decorativ a unei cișmele de apă instalată pe aleea pietonală Grigore Vieru din capitală, au fost anunțați în căutare de către polițiști. Aceștia ar fi cauzat un prejudiciu material de circa 20 000 de lei. 

Potrivit oamenilor legii, incidentul s-ar fi produs la sfârșitul lunii noiembrie. Tinerii ar fi furat elementul de decor, iar ulterior au părăsit locul faptei.

Prejudiciul material cauzat a fost estimat la 20 000 de lei. Indivizii riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 0696 95 447. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: