VIDEO Bărbatul care a vandalizat monumentul din Anenii Noi a fost găsit. Lenin nu a fost singura sa „victimă”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Bărbatul care a vandalizat monumentul din Anenii Noi a fost găsit. Lenin nu a fost singura sa „victimă”

Polițiștii au găsit persoana care a vandalizat monumentul lui Lenin din Anenii Noi. Oamenii legii spun că este vorba despre un bărbat care se afla la acel moment în stare de ebrietate. Se menționează că în aceeași noapte, în care a vandalizat monumentul, bărbatul a deteriorat mai multe bunuri din oraș. 

Poliția s-a autosesizat cu privire la acțiunea de vandalizare pe 9 martie. Oamenii legii au stabilit că preliminar, în jurul orei 4:00 – în noaptea de 8 spre 9 martie, un bărbat a incendiat un tomberon din apropierea monumentului care se afla lângă Casa de Cultură din oraș.

Ulterior, bărbatul a fugit de la fața locului.

Urmare a măsurilor întreprinse de polițiști, făptuitorul a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 54 ani, locuitor a satului Roșcana din raionul Anenii Noi.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul se afla în stare de ebrietate alcoolică.

„În noaptea de 9 martie a deteriorat mai multe bunuri din oraș, inclusiv a incendiat un tomberon în centrul orașului”, comunică polițiștii. Oamenii legii stabilesc la moment toate circumstanțele cazului.

Amintim că ilegalitatea a fost făcută publică de către primarul localității Alexandr Mațarin, care a precizat că persoane necunoscute au aruncat gunoi în jurul monumentului.

Pe 10 martie, primarul a mulțumit polițiștilor din Anenii Noi că l-au identificat pe bărbat. „Mulțumesc colaboratorilor Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova pentru intervenție promptă. Intervenția a fost posibilă datorită colaborării eficiente între Primaria Anenii Noi, Consiliul orășenesc Anenii Noi și Inspectoratului de poliție Anenii Noi”, a scris edilul pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: