VIDEO Baskov și Leps promit câte un milion de ruble pentru fiecare tanc Leopard și Abrams distrus
Full Article 2 minutes read

VIDEO Baskov și Leps promit câte un milion de ruble pentru fiecare tanc Leopard și Abrams distrus

Interpreții ruși pro-Kremlin, Grigorii Leps și Nikolai Baskov, au declarat că vor plăti câte un milion de ruble pentru distrugerea tancurilor occidentale furnizate Ucrainei, Leopard și Abrams. Declarațiile au fost făcută în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

„Datorită soldaților noștri din prima linie, astăzi avem ocazia să ne întâlnim și să organizăm astfel de forumuri, unde discutăm și ne stabilim obiective și sarcini. Fiind oameni creativi, susținem luptătorii noștri nu doar prin cântec, ci și prin poziția noastră civică, prin sentimentele noastre și durerea pe care o simțim în fața a ceea ce au experimentat”, a afirmat Baskov.

La rândul său, Grigorii Leps a declarat că va ajuta soldații atât timp cât aceştia sunt dispuși să moară pentru patrie.
Prezentatoarea TV Iulia Baranovskaia și liderul grupului „Zemliane” Vladimir Kiselev se vor alătura, de asemenea, inițiativei cântăreților.

Mai târziu s-a anunțat că și cântărețul Iurii Antonov se va alătura inițiativei lor.

Grigorii Leps și Nikolai Baskov au susținut în repetate rânduri agresiunea militară neprovocată și nejustificată a Rusiei împotriva Ucrainei. Ei au vizitat de câteva ori Donbassul nu doar cu concerte, dar și pentru a oferi ajutor militar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: