(VIDEO) Ceban s-a plâns că PAS i-ar fi deschis un dosar la comandă mamei sale. Reacția partidului
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Ceban s-a plâns că PAS i-ar fi deschis un dosar la comandă mamei sale. Reacția partidului

Primarul capitalei Ion Ceban susține că pe numele mamei sale, Eugenia Ceban, care este și consilier municipal, ar fi fost deschis un dosar la comandă. Potrivit edilului, dosarul ar fi comandat de un președinte de comisie Parlamentară din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Ion Ceban spune că mama lui este învinuită de trafic de influență.

„Un președinte de comisie Parlamentară din partea PAS a dat indicație să se instrumenteze mai multe dosare penale, inclusiv dosarul penal pe mama mea. Acest lucru a fost agreat și cu conducerea întregului efectiv PAS și astăzi dimineață, la ora 08:00, a avut loc o discuție foarte dură în incinta organelor de drept, nu cunosc dacă s-a terminat, că a existat această informație că urmează să vină. Știrile erau pregătite să trămbițeze pe toată țara că mama primarului a fost arestată pentru trafic de influență. Bătaie de joc față de părinții mei. Dosarul penal a fost pornit în luna februarie de către noii exponenți ai Procuraturii”, a declarat Ion Ceban.

Contactat de NM, comunicatorul fracțiunii PAS din cadrul CMC, Sergiu Bejenari, a negat informația.

„Îi recomandăm lui Ion Ceban să facă LIVE-uri de victimizare din curțile pline de glod, putem să-i spunem și o adresă, str. Sarmizegetusa 39/3, drumul spre grădinița nr. 141”, a zis Sergiu Bejenari.

Amintim că pe 25 aprilie Primarul capitalei Ion Ceban împreună cu familia sa ar fi fost ținta unor hackeri. Edilul a declarat în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei din 25 aprilie că PAS ar fi încercat de mai multe ori accesarea datelor lui cu caracter personal.

Mai târziu, Ion Ceban a zis că are informații potrivit cărora, pe 26 aprilie, vor avea loc percheziții la persoane apropiate lui, inclusiv la părinții săi. Edilul a declarat că în spatele acestor acțiuni ar sta Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: